ПРОЈЕКАТ

Опремање вртића

Вриједност:
68.437 КМ
Општина:
Бијељина
Грант линија:
Финансијски механизам
Статус пројекта:
Завршен
 
 
Пуни назив пројекта
Вртић је и моје право
 
Опис пројекта
Пројектом је извршена набавка дидактичког материјала чиме је проширен обухват дјеце предшколског образовања кроз увођење полудневног програма у вртић у Лединцима. На овај начин 70 дјеце из рањивих група становништва, узраста 3-6 година, од којих је 20 из ромске популације, обухваћено је предшколским образовањем. Такође, за потребе овог вртића, извршена је набавка кухиње са пратећом опремом што је омогућило припрему хране и у овом објекту која се у претходном периоду добијала из централне кухиње, а створити су и услови за дистрибуцију оброка у вртић у Дворовима. Одржаним радионицама у склопу пројекта ојачани су капацитети запослених у вртићу и родитеља дјеце, корисника услуга, а путем промотивне кампање пројекта грађани су информисани о унапређеном квалитету услуга ЈУ Дјечији вртић „Чика Јова Змај“.
 
Корисник пројекта
Град Бијељина
 
Структура финансирања
Грант: 50.644,00 КМ
Суфинансирање: 17.793,00 КМ
Укупно: 68.437,00 КМ
 
Учесници у имплементацији
УчесникУлога
НВО „Породични круг”Реализација радионица на тему: „Моје је право да имам права” и „Друштвена инклузија - Различитост је наше богаство”.
НВО „Отахарин”Обазбјеђење контакта са ромском популацијом и идентификација дјеце која су укључена у програм предшколског васпитања
 

Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.