ПРОЈЕКАТ

Изградња излетишта "Тврдимићи"

Вриједност:
120.446 КМ
Општина:
Источно Ново Сарајево
Грант линија:
Финансијски механизам
Статус пројекта:
Завршен
 
 
Пуни назив пројекта
Изградња излетишта "Тврдимићи"
 
Опис пројекта
Овим пројектом окончана је изградња излетишта "Тврдимићи". Путем овог пројекта изграђене су и опремљене локације са спортским садржајима, мултифункционално игралиште, парковски мобилијар за дјецу, планински бицикли, уређена стаза за пјешачење, чиме се и практично окончала изградња излетишта "Тврдимићи". Поред ове главне активности пројектом су реализоване и додатне активности одржавања изложбе и едукације за удружења жена, на којем су жене из пет општина града Источног Сарајева које се баве предузетништвом изложиле своје производе, такође је одржано предавање из области предузетништва за жене. Удружење жена је добило простор у планинском дому, гдје ће моћи одржавати своје едукације везане за пољопривреду и предузетништво уопште. Окончање изградње излетишта Тврдимићи представља основу за нови инвестициони циклус на овом подручју гдје је предвиђена изградња великог туристичко-рекреативног комплекса на површини од 35ha који су независни истраживачки портали сврстали међу 15 најатрактивнијих инвестиција у Босни и Херцеговини.
 
Корисник пројекта
Општина Источно Ново Сарајево
 
Структура финансирања
Грант: 86.346,00 КМ
Суфинансирање: 34.100,00 КМ
Укупно: 120.446,00 КМ
 
Учесници у имплементацији
УчесникУлога
Удружење жена "Златне руке" Источно СарајевоУдружење је организовало изложбу радова удружења жена из пет општина града Источно Сарајево те предавање о женском предузетништву.
Планинарско друштво "Требевић" Источно СарајевоДруштво је организовало уређење стазе за шетњу са едукативним садржајем, уважавајући све еколошке и друге принципе, те промовисало овај вид боравка у природи и саму локацију излетишта.
 

Copyright © Инвестиционо-развојна банка Републике Српске. Сва права задржана.