Pronađite svoju investicionu šansu.

Pretražite našu bazu podataka koja sadrži više od 500 investicionih lokacija i projekata u RS.

Dobro došli u Bazu podataka o investicionim lokacijama!

Ova baza sadrži sveobuhvatne informacije o rapoloživim mjestima za investiranje u Republici Srpskoj, kao što su preduzetničko-poslovne zone, klasteri i sl. Ovdje možete pronaći podatke o resursima, potencijalima, poslovnom okruženju i pogodnostima o svakoj opštini Republike Srpske.

Primarni cilj baze je da se potencijalnim stranim investitorima olakša odluka o izboru najpovoljnije lokacije za ulaganje u Republici Srpskoj. Pored toga, baza ima za cilj da omogući opštinama Republike Srpske da promovišu svoje ivesticione potencijale.

Podaci koji se nalaze u bazi prikupljeni su iz svake opštine pojedinačno, izuzev statističkih pokazatelja preuzetih od Republičkog zavoda za statistiku RS. S obzirom da se radi o eksternim izvorima IRBRS ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualnu netačnost podataka.

Opštine/Gradovi u Republici Srpskoj

Opštine/Gradovi u RS raspolažu značajnim potencijalima, resursima, poslovnim okruženjem i pogodnostima za uspješnu realizaciju investicionih projekata.

Djelatnosti za investiranje

Pronađite atraktivne investicione šanse u onim djelatnostima kojima već poslujete ili u onima koje vas posebno interesuju.

Investicione mogućnosti

Potencijalnim investitorima na raspolaganju su brojne mogućnosti, kao što su preduzetničke i poslovne zone, klasteri projekti i sl.